Lunch & High Tea

Gelegen in het kloppende hart van de Parade

U bent van harte welkom op ons terras of in onze sfeervolle stadstuin voor een drankje en een smakelijke lunch. Proef ons heerlijk belegd ambachtelijk brood en onze vers gemaakte soepen en salades.

Wilt u eens wat anders of wilt u iemand verrassen, met z’n tweeën of in groepsverband, kom dan genieten van een heerlijk thee maaltijd, onze fameuze “High Tea de Witte”.

Ons High Tea arrangement

Tijdens de High Tea serveren wij een heerlijk kopje verse soep van het seizoen, diverse belegde mini broodjes, divers belegd korstloos brood, mini scones met clotted cream en marmelade en verschillende andere zoetigheden, zoals brownies, muffins, macarons, cupcakes en nog veel meer lekkers.

U kunt verder onbeperkt genieten van een uitgebreid assortiment aan verschillende theesoorten van Lipton. Voor degenen die niet van thee houden serveren we uiteraard een kopje koffie.

De High Tea wordt geserveerd op basis van reservering vooraf, dagelijks tot 16.00 uur. Voor de High Tea is een minimum van twee personen vereist en duurt in principe twee uur.

 

High Tea: € 18,95 p.p.
Luxury High Tea: € 22,95 p.p. (inclusief een glas Prosecco)

Wilt u reserveren

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bij ons wilt organiseren. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.