Feesten & bruiloften

De mooiste dag van u leven viert u bij de Witte

Bij ons kunt u in de stadstuin uw bruiloft vieren zoals u wilt. Alles is mogelijk, wij maken uw trouwdag er eentje om nooit meer te vergeten.

Uw droomdag werkelijkheid laten worden? Een bruiloft is een hoop werk en wij nemen u dit graag uit handen. Brasserie De Witte is de ideale plek voor een feestelijke receptie, een verrukkelijk diner dan wel een swingend feest. Ons enthousiaste team bespreekt graag alle mogelijkheden met u, zodat u terugkijkt op een waardevolle herinnering met familie, vrienden en collega’s.

Ons huwelijksarrangement kan uit de volgende onderdelen bestaan

 

  • Huwelijksvoltrekking
  • Proostmoment / bruidstaart
  • Borrel
  • Diner of buffet
  • Receptie
  • Feestavond
Heeft u vragen omtrent uw aankomende bruiloft, stuur ons een berichtje.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bij ons wilt organiseren. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Wat andere bruidsparen over ons zeggen
Wij hebben hier afgelopen weekend ons trouwfeest gehouden en we zijn super blij met de service van deze locatie. Heerlijk diner gehad, vriendelijk en hard werkend personeel en er werd met ons meegedacht en meegewerkt. De locatie is van zichzelf al mooi maar er zijn ook bloemetjes en kaarsjes voor ...

Yvonne van der Werf
Wij hebben hier afgelopen weekend ons trouwfeest gehouden en we zijn super blij met de service van deze locatie. Heerlijk diner gehad, vriendelijk en hard werkend personeel en er werd met ons meegedacht en meegewerkt. De locatie is van zichzelf al mooi maar er zijn ook bloemetjes en kaarsjes voor ons neergezet, we hebben veel complimenten over de locatie gekregen. De prijzen zijn goed.
Yvonne van der Werf
Yvonne van der Werf